Selecteer een pagina

Niet elke dag lukt het om langer te wandelen. Daarom kies ik ervoor alles wat ik kan lopen te lopen. Dus naar de AH, naar mijn vriendin, naar de stad. Het levert niet hetzelfde gevoel op als wandelen in de natuur, maar het houdt wel de conditie bij. Ik zou het liever anders zien, maar soms reageert het lichaam en vraagt om rustig aan. Dat is iets nieuws, want doorgaan paste beter bij me. De spreuk ‘niet klagen maar dragen’ is me met de paplepel ingegoten. En het kost tijd om dit te doorbreken. Een leuk proces kan ik je wel vertellen.

Een wandeling naar Het Loo vanuit huis en een korte wandeling van 2 km in het park. Gelijk heb ik mijn paleiskaart verlengd voor een jaar. 8 euro, dat is natuurlijk helemaal niets voor dat mooie park. Ik woon al heel lang in Apeldoorn, maar pas 3 jaar geleden ben ik hier gaan wandelen. Zo dicht bij de stad, zoveel natuur. Een aanrader. Mijn lijf en leden hebben er van genoten.

Op de foto een fontein tegenover de ingang van het loo en de routes die je kan lopen.