Selecteer een pagina

Een campingplekje aan zee in augustus. Zo makkelijk is dat niet. Maar op de boerderijcamping sleutelhoeve was nog plek. Met vier campingplaatsen een eigen wc, dan zorgen we er blijkbaar voor dat het schoner blijft. De camping stond helemaal vol en dicht naast elkaar. Dat ging helemaal goed en wat een lieve mensen. Zo hartelijk, ik heb veel leuke gesprekjes gehad.

En we zijn een avond in Egmond aan Zee wezen wandelen. Daar was de reddingsbrigade aan het trainen. Spectaculair. De abdij in Egmond binnen hebben we op de open dag bezocht en we waren daar niet alleen. Leuke kaars gekocht als aandenken en andere prullaria. Je kent het wel.

En dan mijn wandeling door de duinen. Beetje stoer gekozen voor de rode route. En ineens zag ik in de verte een roodharig heuveltje langs de route. Het zal toch niet? Maar het was een koe. Ik ben er niet gek op, koeien in de vrije natuur. Omdat ik lang bleef dralen, ging zijn kop omhoog. En er waren geweldige hoorns. Uiteindelijk ging hij/zij staan. Ik was onder de indruk en je snapt het al, ik heb een andere route genomen. En twee uur gelopen. Trots dat ik dat nog kan.

Castricum ligt dicht bij Alkmaar en er kwam een uitnodiging van Mark en Lisa. Lekker uit eten bij Heinde en Ver. Wat was het lekker en leuk. Dat gaan we nog eens doen.