Selecteer een pagina

In Warder komt er inmiddels ook visite. Heel fijn. Samen met Liesbeth heb ik in Edam gewandeld en zo een kaasdrager is natuurlijk niet te versmaden. Ik heb voor het eerst geklust. Een beetje verven. En behangen samen met Siemon. Ik zag al snel dat hij dat ook goed alleen kan. En die lieve Jet is naar Warder gekomen samen met Henny. Dat was heel fijn en de volgende keer gaan we eten in het restaurant in Warder. Nu was het pizza, ook lekker. De poezen uit Rotterdam hebben ook weer bij ons gelogeerd . En op 27 februari de eerste lunch buiten in de zon. Daar wordt iedereen blij van. Het is vast al eens voorbij gekomen. In Warder waait het veel. Een beschut plekje in de zon vinden is moeilijk, maar ik wilde dat toch graag hebben. Daarom heb ik Cor ingeschakeld en hij heeft de strandstoel uit Wenum Wiesel gebracht en daar ben ik blij mee. Want het werkt gewoon.