Selecteer een pagina

Het is niet handig om te wandelen in drukke gebieden. Dan kies ik liever voor een doel. Er was een jarige in de Maten. Dus op pad met Jet van Dijk. Zij heeft al twee keer de vierdaagse van Nijmegen gewandeld. Kanjer. Op de Eglantier een mooie bos bloemen gekocht en deze afgegeven voor de deur en natuurlijk gezongen van lang zal ze leven. Samen met nog twee anderen, die op de fiets waren. Dat snap ik wel. Het is namelijk een uur heen lopen en een uur terug. Ik was hierna wel moe, ook omdat ik al 2,5 uur in de keuken aan het schoonmaken was geweest. Heerlijk met de voetjes op de bank. En lekker geoefend voor het Pieterpad.

Tijdens het wandelen kwamen we langs verzorgingshuis St. Marie. Buiten trad live een zanger op. En er werd flink gezwaaid door de aanwezigen naar de mensen achter de ramen. Het raakte me in mijn hart. Niet meer naar je familie kunnen om te knuffelen. Rare tijden.