Selecteer een pagina

Dat is apart om in je oude stad op visite te gaan. Ik heb geslapen in Hotel Pegasus. Dat bestaat als 20 jaar en ik ben er vaak langs gefietst, maar het is me nooit opgevallen. Het is een soort museum met hemelbedden, baldakijnen, oude meubels, schilderijen. Alles in stijl. Ik vond het heel leuk. Vooral ook de gesprekken met de andere gasten bij het ontbijt.

Ik heb mijn vriendinnen bezocht. Met Jet heb ik bij Thai Budha gegeten. Ik heb geluncht met Marie José en we hebben in haar mooie bloemrijke tuin gezeten en ‘s avonds heeft Jolien gekookt voor Rob en mij Wat een verwennerij. En de laatste dag heb ik met Henny op het Leesten gegeten. Het is daar heel mooi geworden. En ik heb een paar winkels bezocht, waar ik vaste klant was. Dat heeft natuurlijk geld gekost, maar is dat erg?