Selecteer een pagina

Wat een geweldige dag vandaag met zon erbij. Eerst ben ik op pad gegaan naar Computersupport. Na mijn vorige bezoek kan ik niet meer mailen vanaf de laptop. Dat is erg lastig. Er werkt een hele leuke man, die echt niet in paniek raakt van deze kwestie. Ik heb zes keer opnieuw mijn Google wachtwoord ingevoerd en toen was het voor elkaar. Die anderhalve meter is geloof ik niet de hele tijd gelukt. Daarna op bezoek bij Erica. Lekker buiten op het ligbed, waar ik een foto van heb bijgevoegd. Bij thuiskomst had ik buiten een soort burenbijeenkomst, even bijpraten op afstand.

Na de lunch op pad naar de Apeldoornse wijk De Maten (1 uur heen en 1 uur terug). Het is zo leuk als ik ergens aanbel in deze periode. Iedereen is thuis en je hoeft nergens een afspraak te maken. Ideaal en heerlijk spontaan. Zo was ik bij Margreet Thannhauser en op de foto zie je haar in de deuropening. Met Margreet heb ik samengewerkt bij de Rabobank. Zij kan prachtig zingen en zingt in het koor vocal group notes, zie https://vocalgroupnotes.nl. Vooral de liedjes ‘Georgia’ en ‘het Dorp’ zijn mijn favoriet. Ook Kerstin heb ik in de tuin gesproken. Zij is al vier weken ziek en het herstel gaat langzaam. We denken dat het het virus is, maar zeker weten doen we het niet.

Erica en Kerstin heb ik leren kennen bij Samenwerkt055 in de periode van mijn zoektocht naar werk.