Selecteer een pagina

In de zomer heb ik altijd lichtblonde haren en ik vind dat dat nu ook moet kunnen. Dus ben ik naar mijn kapster Dominique in Oosthuizen geweest. En wat heeft ze me fijn geholpen met het maken van een keuze. Ik ben er blij mee. En mijn andere haren heeft ze lekker gewassen en gestyled. Bij mijn bezoek aan Apeldoorn had ik aankopen gedaan bij mijn lingeriewinkel Dessous. Niet alles was op voorraad, dus werd er wat nagezonden en wel met een lief briefje erop.En toen was het weer tijd voor de jaarlijkse rommelmarkt in Warder. Een belevenis al zeg ik het zelf. De ene helft van het dorp is vrijwilliger en de andere helft komt de markt bezoeken. En net zoals vorig jaar heeft Siemon geholpen, deze keer bij de verlichting. En ik had allemaal jonge mensen op bezoek die de markt ook hebben bezocht, deels vanuit jeugdherinneringen.