Selecteer een pagina

Chineng is nog steeds in mijn leven. Het geeft me energie en houdt me emotioneel stabiel. En al die lieve mensen die ik ontmoet. Myriam is geweest in Warder.  Zo kon ze eens kijken waar ik woon en we hebben gewandeld naar de kleine molen. En ik ben twee dagen naar het instituut in Arnhem geweest, terwijl ik kampeerde in Vaassen. Dat scheelt toch veel reistijd. Arianne gaf de meditaties en oefeningen. Nathalie uit de Beemster was er ook en had eitjes meegenomen van haar eigen kippen. En ik ben naar Moon bewegen met klank en meditatie geweest samen met Angela en Nicolette.  We hebben elkaar leren kennen tijdens de Mallorca reis. Ik was wat sceptisch over het werken met de doeken. Maar ben helemaal om. Wat een heerlijkheid en ontspanning. En Monique heeft voor mij Floridawater gemaakt. We kregen allemaal een verstuiver mee van de geuren die bij me passen. Wat een heerlijke dag was het en een heerlijke lunch in een mooie ruimte. Zou het ook iets voor Liesbeth zijn?