Selecteer een pagina

Het wordt tijd om het oefenen voor het Pieterpad serieus op te pakken. Met Jet van Dijk loop ik op bevrijdingsdag het Loenense Enkenpad. Het ging voortreffelijk, op de foto’s na. Die zijn verdwenen van de telefoon. Raar hé. Wel foto’s van Jet bij het jamhuisje en na het wandelen in de tuin. En nog een foto van Henny, want dit pad hebben wij lang geleden ook al eens samen gelopen. Weet je wat, ik loop het pad nog een keer. Vooral voor de foto’s van de loslopende varkens!! Bij dit weiland heb ik een ‘klompengesprek’ gehad met een meneer. De varkens zijn van herenboeren. Dit is een particulier initiatief om op een andere manier voedsel te produceren. Mooi. Vlees van vrolijke dieren. Onderweg kwam ik nog een eenzame schoen tegen???? Heel apart. En ik heb geprobeerd de verschillende tinten lentegroen vast te leggen. Het was een hele fijne wandeling.