Selecteer een pagina

Dit is in Oosterhuizen bij Beekbergen. Ik heb veel bijzondere dingen gezien. Bij de kopie van de brug zag ik twee groene kikkers in het water en verderop was het een herrie van gekwaak. Bij plotselinge kikkersprongen begin ik altijd hard te gillen. Dat kan niet anders. Onderweg was er ook een gebouw speciaal voor vleermuizen. Gelukkig zaten ze allemaal binnen. Beesten, ik ben er niet zo van.

Er is ook een foto van een kangoeroe beeld. In de buurt stopte een auto en de man was uitgestapt en ritste zijn broek open. Hij kon het niet ophouden zei hij. Ik gaf aan dat hij het zelf moest oplossen en dat ik gewoon de foto ging maken. Daarna duizend excuses. Het was een beetje hilarisch. Verder nog een ooievaarspaartje gezien. En een kalfje bij de koe. En een kleine zandverstuiving, witte was in de wind. Het is een leuk en afwisselend pad.