Selecteer een pagina

Ik wil zo graag beginnen en daarbij heb ik hulp gevraagd aan Angelique Ariese en haar man voor het vervoer. Angelique heb ik leren kennen op de cursus voetreflexologie en wij voelen ons prettig bij elkaar.

De kop is er dus af en dit was route 14. Ik kreeg gewoon een schoolreisjesgevoel. Zo leuk vond ik het. En een kasteel en buitenhuis in de route. Dat doet mijn romantische hart goed. De route is goed aangegeven, het boekje heeft leuke weetjes en de route op de telefoon is een uitkomst.
Drie keer week het blauwe pijltje van de rode lijn af. Dat valt mee toch. Ik loop dan het liefst direct terug naar de rode lijn, terwijl je ook via andere wegen op de route komt. Dat is dus mijn voorzichtige kant. Dat zegt vast iets over mijn voorkeur om vierdaagse tochten te lopen: fijne, grote, duidelijke pijlen.

En toen kwamen we bij een golfbaan, waar onder andere de Rabobank en Van Lanschot sponsor zijn. Even een associatie met mijn oude werkzame leven. Toevallig was er deze week een bloemenverrassing met kaart van mijn oude collega’s van Van Lanschot. Ik waardeerde het zeer.