Selecteer een pagina

Het stroomt….. Aangekomen in het park, waar ik al drie keer eerder ben geweest, eerst maar eens het nieuwe restaurant Sophia’s Italian bekeken. Op de website zag ik alleen pizza’s en pasta. Maar gelukkig zijn er ook andere gerechten die ik graag eet. Goed gekomen dus. Daarna kennis gemaakt met het huisje voor 14 dagen. O, maar wat stonk het er naar rook en wat waren de bankjes vies. Eigenlijk was het een beetje uitgewoond. Bij de receptie overlegd wat te doen en met een leuke jongen in een golfkarretje (weer golf op mijn pad) poolshoogte genomen. Hij schrok ook een beetje van het huisje. En een ander huisje, chalet noemen ze het, gekregen. Goed gekomen dus. Helaas de afstandbediening van de dvd-speler vergeten en handmatige bediening kan niet. Tijdens mijn wandeling naar Zwanenburg kwam ik een electronicazaak tegen. Daar was een afstandbediening. Goed gekomen dus, zou je denken. Helaas werkt het niet. Op mijn wandeling gesproken met een tuinierende dame. Enthousiast en leuk en een heerlijk broodje gegeten bij een bakker. Jammer dat het maken van foto’s nog niet zo in mijn genen zit. Daarom de volgende dag terug voor de foto van de violen.