Selecteer een pagina

Mayke wist na de middelbare school niet wat ze wilde doen en is over de hele wereld gaan werken. En zo kwam ik haar tegen in Niederau, waar we allebei in een team bij pension Busker werkten. Zo inspirerend om in een team met jonge mensen die op zoek zijn, te werken. Mayke haalt me uit mijn comfortzone. Dan loop ik ineens dwars door een alm, terwijl daar echt geen pad is. Dan loop ik op een pad met sneeuw waar echt niemand komt. En dan sta ik op de Joël Spitze, 1.964m en ben over een pad gelopen met grote diepten naast me. Lachen, dansen en aprés ski. Waar ik ben, zoekt ze me op. Spaarnwoude, Haarlem, Spanje, Oostenrijk. Zie de leuke foto’s. Mayke heeft haar koers gevonden. Ze is geslaagd als verpleegkundige HBO-V en studeert als assistent anesthesiste. Daarnaast heeft ze de liefde van haar leven, Ada, ontmoet in Gambia tijdens vrijwilligerswerk in een ziekenhuis. Bedankt Mayke voor alle mooie momenten en gesprekken.