Selecteer een pagina

De tijd in het park is voorbij gevlogen. Wat heb ik dan allemaal gedaan en wat is er gebeurd?

Er staan een paar eikenbomen op het park en ook vlak bij mij. Ineens een paar oranje paaltjes. De eikenprocessierups is gearriveerd. En nog een ochtend met Wilma op pad geweest, vlakbij het Ruiterhuys in Castricum. Een restaurant van Henny Huisman. We hebben hem trouwens niet gezien. Wel veel kikkers tijdens de wandeling maar gelukkig geen koeien.

En ik doe een cursus Spaans intensief. Dat is niet mis. Op zoom zit ik met 3 anderen in een klasje. Hier ging nogal wat tijd inzitten. Dat zoom is mooi maar tijdens de pauze zet iedereen de camera uit. Dan denk ik: ze zijn er niet. Maar dat is niet zo. Ik zei iets hardop en kreeg een opmerking en was daarover verbaasd. Ze konden dus alles horen. Dus ook mijn gezang bij het thee zetten en wat allemaal nog niet meer. Ik laat het even los.

En met de e-bike tijdens een bijna storm naar de winkel van Liesbeth geweest. En een paar fijne Ecco sandalen gescoord. En nog wat gekookt. De 15 dagen zijn omgevlogen. Ik weet zeker dat ik hier nog wel een keer kom. Nu even terug naar huis.