Selecteer een pagina

Ik wilde zo graag meedoen aan de workshop restorative yoga / Nidra yoga bij Monique Luijsterburg. Zij woont in Rotterdam. Hoe ga ik dat oplossen. Mijn energie is wat laag en eerst naar R’dam rijden en daarna even yoga en weer terug, dat is too much. Eureka. Ik ga 2 nachten in een hotel in de buurt. Dus op naar het Bastion in Dordrecht.

’s Middags gewandeld en een appje naar Ron, de kok in Niederau, die ik ken als gast bij pension Busker. We hebben daar ook samengewerkt. Hij was op pad met collega’s en ik kon zo aansluiten. Wat hartelijk. Ron heeft nog een wandeling met me gemaakt door het oude en mooie Dordrecht. Wat een leuke ontmoeting.

Regelmatig heb ik mijn verjaardag gevierd in Oostenrijk met een taart die Ron heeft gebakken. Een foto doe ik erbij. Bedankt Ron voor je taarten, kameraadschap en geduld. Ik werd er rustig van.