Selecteer een pagina

Ja, ik zag weer een kans om op pad te gaan en wel 16 nachten. Heerlijk.
Maar eerst even een mededeling. Siemon komt niet meer in de verhaaltjes voor. Wij gaan ieder ons eigen pad weer lopen. En wat hebben we leuke uitstapjes gedaan en een plezier gehad. Bedankt Siemon.

Ik heb bezoek gehad van mijn schoolvriendinnen en lekker geluncht bij Sophia’s. Het italiaanse restaurant op het park. Ik heb er natuurlijk ook al met Lies gedineerd. Heerlijk. Ik eet geen pasta en pizza, maar daar komt verandering in. Na een gesprek met de eigenaar kan je ook courgettepasta bestellen of een glutenvrije pizzabodem zonder toevoegingen. O.o,o. Wat nu? Kom ik nog aan koken toe?

De planten van Jolien en Marie José, die ze mij bij hun bezoek hebben gegeven, heb ik meegenomen naar het park.