Selecteer een pagina

Als ik ga wandelen is het handig om een nieuwe telefoon aan te schaffen, met een groter scherm en een groter geheugen. Dan kan ik de route van het Pieterpad downloaden. Dat is wel handig met mijn geografisch inzicht. Dus boekje en gps route.

De foto’s op mijn oude telefoon wil ik niet kwijt. Die moeten volgens mij naar een blackbox. Hoe ga ik dit aanpakken, want eigenlijk wil ik me niet meer verdiepen in al die it zaken. Dus op naar de Asselsestraat 141 in Apeldoorn, Computersupport. Een half uur advies kost 27,50. Alle foto’s zijn op een sd kaartje terecht gekomen, die in de nieuwe telefoon kan. De laptop is aangepast met een nieuw beveiligingssysteem en een nieuwe harde schijf en een update van windows10. Dat geeft een heerlijk gevoel. De laptop gebruik ik om te typen, dat gaat sneller als met de tablet. Dan kan ik het 10-vingersysteem weer volop benutten. Heb ik nu alles geregeld wat ik wil? Bijna: de foto’s op een hele oude telefoon kunnen niet bereikt worden, omdat er totaal geen leven in zit. Ik geef niet gelijk op want misschien weten ze bij vodafone nog een manier. Bij vodafone in de winkel wil ik graag mijn nieuwe telefoon kopen.

Een fijn bijkomend voordeel is dat ik op de laptop weer programma gemist kan kijken. Ik heb namelijk geen tv abonnement en de laptop en het tablet waren te traag. Het eerste programma dat ik terug heb gekeken was Sterren.nl. Dit programma is op zaterdag rond 12.00 uur. Ik word er blij van.