Selecteer een pagina

Op pad met de fiets. Heerlijk met mooi weer. Ik wist natuurlijk niet waar ik was, maar het bleek een drie steden punt. Rechts Badhoevedorp. Rechtdoor Sloten en links Amsterdam. Meestal wandel ik en kom ik niet zover, maar Sloten is dus een heel leuk idyllisch dorpje en twee eeuwen ouder dan Amsterdam.

Twee dagen later met Jet op de fiets. Ik denk ik rijd hetzelfde, maar zo ging het niet. In plaats van langs water fietsten we langs de snelweg. Dat is zo niet inspirerend, maar biedt ook kansen. We kwamen bij een soort pluktuin, waar mensen buiten aan het lunchen waren. Er was een wormenkwekerij en een grote, niet bewegende, egel. Even geknuffeld. Op het droompark hebben we heerlijk geluncht. En buiten gezeten in de zon. Wat een heerlijk weekend en ik mag nog een week blijven. En Jet heeft pannenkoeken gebakken. Alles opgegeten en toen heeft ze nog een portie voor mij alleen gebakken.