Selecteer een pagina

Ja, op 28 september weer naar huis voor een aantal weken. Het was een hele mooie zomer. Het sociale leven in Apeldoorn weer oppakken, want veel mensen heb ik een hele tijd niet gezien. En wat denk je van de kapper, tandarts, mondhygiëniste, auto, enz. Dus een volle agenda. Puzzelen met Henny en wijn natuurlijk. Koken met Jet en wijn natuurlijk. Jolien kookt bij mij voor mij, zonder wijn dit keer. Aan Lot gevraagd of zij voor mij mondkapjes wil maken. Dat heeft ze gedaan, terwijl ze er al zoveel heeft gemaakt. Met Marie José op pad. Erica op visite en bij Kerstin op visite. En dan weer kaartjes en bloemen van alle mensen die met me meeleven. Een leuke kaart van Lemke uit Oostenrijk en foto’s gekregen van haar gezin. Een beetje blote foto’s van mijn vriendin Bertha in Spanje, die facetimed met mij en soms een aanwijzing geeft hoe het werkt. En Lucienne, die me trouw heen en weer rijdt op bepaalde dagen. Ik zal vast mensen en verrassingen vergeten op te schrijven. Terwijl ik het opschrijf, besef ik, hoe gezegend ik ben met alle aandacht en liefde die ik krijg. Dat raakt me echt. Na 16 november is mijn agenda leeg. Alles opgelost, aangepast en ga ik weer verder op pad. Ik ben benieuwd.