Selecteer een pagina

Mijn vriendin Henny en ik gaan eens per jaar samen een paar nachtjes op stap. We hebben in Zeist geboekt in een mooi hotel met bioscoop, waar we al twee keer zijn geweest. Maar ja, corona hè. Dus de bioscoop ging dicht, na 20.00 uur geen wijn meer en gericht en alleen shoppen. We kregen het idee dat we een bezienswaardigheid in Zeist zouden zijn. Dus het plan is gewijzigd. Een dag bij Rina en een dag bij Henny. Dus naar de kringloop met de spullen op de fiets van Henny. Mijn fietstassen zijn wat klein. Maar door corona neemt de kringloop geen spullen meer in. Gelukkig werd ik, ondanks het mondkapje herkend, omdat ik een korte carrière heb gehad bij de kringloop en de spullen mochten daar blijven.

Toen naar Henri Bloem, een favoriete winkel van mij. Ik word daar ook herkend. Hoe zou dat toch komen? We hebben zelf een borrelplank gemaakt. De volgende dag hebben we twee uur gewandeld met Sammy. Heel mooi die herfstbladeren. Ik wilde er even in liggen, maar op advies van Henny even op een natte boomstronk gaan zitten. Het viel niet mee. liggen, maar op advies van Henny even op een natte boomstronk gaan zitten. Het viel niet mee. Aan het einde van de dag weer een borrelplank. Leuk hé dat je thuis ook zoveel plezier kan hebben.