Selecteer een pagina

Wat doe je zoal als je thuis bent. Nou, leuke visites, borrelen, samen koken, bakken, puzzelen, online schoppen, online cursus chineng. De tijd gaat snel. Iets met kerstversiering gedaan in huis. Een slowcooker gekocht. Eens even uitproberen. Je doet er ‘s morgens allemaal groente en vlees in en ‘s avonds is het klaar.

Ik verstuur geen kerstkaarten, maar mijn buren stoppen allemaal een kaartje in de bus. Dus fröbel ik elk jaar een kerstgroet in elkaar. Eén buurman belde aan en hij de lantaarn versierd met een timer. Dus buiten ook extra licht. Hoe lief.

De kerststal wordt oud en het gaat niet helemaal goed. Ik zit met een onthoofde herder. En visite gehad: Bertha en Johnny, met Jolien gepuzzeld. En zelf op visite geweest bij Marie José, die aan het oppassen was. En een nieuw koffiezetapparaat gekocht voor mijn visite met Henny. Zelf drink ik alleen maar thee. En Kerstin heeft heerlijke chocol a meegebracht. Ook nog 2 dagen chineng gedaan, waarvan een dag via zoom. En Angela Kester, een bekende vanuit de week Mallorca, weer ontmoet.

Het is een fijne tijd en ik geniet ervan. Eens kijken of ik na 19 januari weer op pad kan.