Selecteer een pagina

Zo even terug- en vooruitkijken. Wat is het jaar voorbij gevlogen. In november was ik in Katwijk aan Zee met Jet, Liesbeth, Marie José, Daniëlle en Myriam. Daarna een cursus humanisme van de vrije academie. Chineng meerdaagsen in Arnhem en Drente. Droompark Spaarnwoude met Liesbeth, Wilma, Marja, Jet en de leukste. Cursus filosofie en de islam. Veel uit eten en terras Huis 56 in Ugchelen samen met Henk en Franneke. Daar ook geborreld met Hans en Henny. Dieren, wat een fijne e-bike heeft opgeleverd. Alkmaar. Beverwijk met Liesbeth, Wilma en Jet. Rotterdam met Ron en Daniëlle en Monique en Angela met Nidra-yoga. Eén route Pieterpad gelopen met Angelique. Diverse Klompenpaden en wandelingen. Naar Haarlem naar Liesbeth. En tussendoor thuis geweest met veel bezoek van alle genoemde mensen en aandacht van de buren, smartlappenkoor. Nou, ik ben dankbaar. De jaarwisseling was ik met Liesbeth en Jet en Jolien en Rob. Nu is mijn motto voor 2021: Plezier. Dat is wat ik ook al mijn bekenden gun. Als ik het zo lees is dat in 2020 al prima gelukt. We beginnen met 5 weken Center Parcs Zandvoort. Ook weer met vele ontmoetingen. Echt zin in.