Selecteer een pagina

Een park aan Zee is me goed bevallen. Maar nu iets dichter bij mijn zus en andere bekenden in het westen. Het ziet er gezellig uit dus plezier gaat wel lukken. Ik heb al twee herten door mijn tuintje zien lopen. Ze zijn best groot. Zo heeft dus ieder park zijn eigen dieren. Eenden die tikken aan het raam, een supermuis, gezellig in de tuin(!). Een campingpoes en nu dus herten. Eens kijken of ze de volgende keer stilstaan voor de foto.

Cor heeft mijn spullen nagebracht. Daar ben ik blij mee! Hij heeft een Ford transit. Ik weet nog wel van vroeger dat dat betekent dat je alles kan meenemen. Heel fijn dat hij dit wil doen. Nu zijn de fietsen ook hier en het opladen doe ik in de slaapkamer, want de oplader heeft warmte nodig.

Er is al visite geweest en lekker gebakken en gekookt.