Selecteer een pagina

Vijf weken alleen doorbrengen aan zee, dat gaat me niet lukken. Dus lekker veel visite. Liesbeth komt regelmatig en de leukste loopt ook weer op mijn pad mee. Ik heb mijn eerste granaatappel gegeten, het was een ware slachting.

Uit Apeldoorn kwamen Jolien en Rob. Jolien zorgt ervoor dat alle verhaaltjes en foto’s op de website komen. Zo fijn, want ik heb er een hekel aan. We zijn naar zee geweest en hebben geborreld. En het kan met z’n drieën, koken en daarna lekker eten. Omdat zij het ook zo’n leuk park vinden en zo lekker dicht bij zee, hebben ze zelf ook een weekend geboekt, twee huisjes verder. Ik ben op visite geweest. Ik mag namelijk op visite, maar na de aanscherping van de coronaregels, mogen ze niet bij mij. Ze hebben pannenkoeken voor me gebakken, omdat ik ze zo lekker vind.