Selecteer een pagina

Toen Jet logeerde waren de herten weer in de buurt. Ze komen zo dichtbij. Het is indrukwekkend en ze zijn ook een keer langs mijn keukenraam gelopen. Jet had nog borrelhapjes over en heeft ze meegenomen. Dat viel in de smaak. En Liesbeth kwam helpen opeten. Zij had 19 puzzels bij zich als verrassing. In haar personeelsapp had ze om puzzels gevraagd voor mij. Een dochter van haar collega had de oproep op facebook gezet en kon op vier adressen puzzels ophalen en heeft dat samen met haar vierjarige dochter gedaan. Die heeft zelf ook één van haar eigen puzzels meegegeven. En er was ook een mooie kaart bij. Ik was er werkelijk door geraakt. Mensen die je niet kennen, helpen zomaar. Dat is heel mooi.

Jet en ik hebben ook gefietst en wel naar Kraantje Lek. Hier heb ik vroeger veel gespeeld. Wat een mooi weer hadden we erbij. En we zijn begonnen aan de puzzels.