Selecteer een pagina

Zon op het balkon. Zodra het kan ben ik er te vinden. Wat een fijn plekje aan de Zeis. En wandelen met Henny en Sammy. Heel leuk. Ook bij Henny in de zon gezeten, naast haar vijver. En daar gebeurt heel wat. Er zitten zoveel kikkers in en ze zwemmen hard en doen andere dingen! Voor mij is het een uitdaging om daar rustig te zitten, want kikkers zijn niet mijn favoriet. En thee gedronken bij Bertha. Altijd leuk. Een bezoek aan de wasstraat gebracht. De Panda was er blij mee. Hij lijkt wel als nieuw.

En naar de kapper geweest. Celena heeft een foto gemaakt van voor, tijdens en na. 16 weken was er niets aan gedaan. En inmiddels ook mijn 64-jarige verjaardag gevierd. Mooi dat ik het gehaald heb. Ik heb het samen gevierd met Henny en Liesbeth, net als vorig jaar. Een beetje bescheiden vanwege corona. Maar heel veel aandacht gekregen van alle bekenden. Heel fijn.

Jet logeert tijdens het plaatsen van een nieuwe keuken en leggen van een nieuwe vloer, elders. En daar ben ik op bezoek geweest. Haar logeeradres heeft een heuse bar. Beetje Niederau Jet!