Selecteer een pagina

Het kikkerpad (kikkers, brrr..) is een gevarieerde wandeling langs dorpjes, water en door weilanden. Hierbij moet je ook wel eens over hekjes klimmen. In de weilanden waren we niet alleen, dus samen met de schapen en de lammetjes. Het waren er veel en ze zijn nieuwsgierig. Het was voor mij weer een bijzondere ervaring. Wel gedaan.

Op koningsdag waren we in Amsterdam. Ik ervaar het als een openbaar museum en heel levendig. We hadden overal de ruimte en het was zelfs heel rustig. Bijzonder. We zagen dat de cafés bezig waren met de voorbereiding voor een leuke, zonnige dag to go. En vanaf het station liepen drommen mensen de stad in. ‘s Middags zagen we op tv een heel ander Amsterdam, met veel vrolijke, gezellige, genietende mensen.

Vanuit Edam naar Volendam gelopen. Het was er druk en er werd goed gebruik gemaakt van de to go. Opvallend was dat er geen buitenlandse taal te horen was. Allemaal op pad in eigen land.

Op bezoek bij Liesbeth en een wandeling door Haarlem gemaakt, langs het Spaarne. Jolien en Rob lagen langs de kade en we hebben ze even opgezocht. Helaas foto vergeten.

Verder de foto’s van de oude wijnen, die we bij Siemon opdrinken. En ik heb een fiets met ondersteuning gekocht. Dat is lekker praktisch. Ik heb hem gelijk uitgeprobeerd en ben naar Hoorn gefietst. Tegenwind. Er is overigens veel wind in Warder en omstreken. Ik kwam prachtig gekleurde bollenvelden tegen.