Selecteer een pagina

Samen met Angela, die ik in Mallorca heb leren kennen, heb ik een weekend in Domburg doorgebracht. Monique Luijsterburg, die we allebei hebben leren kennen in Mallorca, heeft het georganiseerd op een prachtige locatie. Het weer werkte ook mee. Naast chineng, was er ook yoga, cacaoceremonie, mantrazingen (eindelijk weer een zingen, al zijn het geen smartlappen, hoewel?) En er was een klank- en kristalmeditatie. Heel bijzonder. Deze had ik al eerder gedaan bij Monique in haar studio in Rotterdam. Dan gebeurt er iets bij mij, heel fijn. Het is mooi om te horen hoe alle vrouwen leven en hoe zij met hun obstakels in het leven omgaan. We zijn elke dag op het strand geweest. Ik kan eigenlijk iedereen zo een verwenweekend aanbevelen. Met Angela was het weer top en we zijn weer verder gegaan waar we gebleven waren.